"Набережна забита людьми": що відбувається у курортному містечку Туреччини в розпал карантину
Українська туристка розповіла про відпочинок в Мармарисі
Нещодавно українська туристка Вікторія Покотилова повернулася з короткого відпочинку в Мармарисі, Туреччина. Вона поїхала туди в розпал карантину, і про враження від поїздки поділилася з РБК-Україна.
Мармарис – відомий портове і курортне місто Туреччини, куди влітку у відпустку їдуть багато українців.
Всупереч карантину, всюди "кипіло" курортне життя
Вікторія разом з друзями летіла з Києва в Бодрум, а далі вони вирушили на відпочинок на яхті, яка була пришвартована біля острова по сусідству з Мармарисом.
Фото: Готель на узбережжі в Мармарисі (Вікторія Покотилова)
"В Мармарисі за майже чотири дні відпочинку нам довелося побувати всього тричі. У перший раз ми відвідали ресторан біля набережної. Вечеря на чотирьох включно з пивом обійшовся нам в сотню євро", - поділилася Вікторія.
При цьому рівень обслуговування та сама кухня були вище всяких похвал, додала вона.
Фото: Набережна Мармарису ввечері (Вікторія Покотилова)
Увечері набережна Мармариса була буквально забита людьми, зазначила Вікторія.
"Всупереч карантину, всюди горіли вогні й "кипіло" курортне життя. Якби не маски на обличчях перехожих, про те, що карантин триває, запросто можна було б забути", - розповіла дівчина.
Вдруге вона з друзями відвідала місто, щоб купити їжі. Їм порадили один з місцевих ринків. Там вони купили кілька видів баранини й морепродукти.
Фото: Краєвиди Мармарису (Вікторія Покотилова)
"В Мармарісі обов'язково потрібно спробувати морепродукти. Де ж ще їх їсти, як ні біля моря? У м'ясному "відділі" магазинів теж було небагато, але сервіс і якість м'яса - просто чудові! Ми вибрали декілька видів баранини - саме її потрібно їсти в Туреччині", - зазначила українська туристка.
Нагадаємо, раніше Вікторія Покотилова розповіла РБК-Україна як проходив "карантинний" переліт до Туреччини з "Борисполя".
Також радимо почитати, чим маловідомий курорт під Одесою дивує туристів.